Αεροπορικά εισητήρια για τα Χριστούγεννα

various 0 Comments

air_tickets_christmasΑεροπορικά εισητήρια για τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που όλος ο κόσμος προσπαθεί να ταξιδέψει, να πάει σε νέα μέρη και να βρεθεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα! Ως γνωστή τακτική των αεροπορικών εταιρειών, τα αεροπορικά εισιτήρια κατά την διάρκεια των high season περιόδων, αυξάνονται κατακόρυφα. Έτσι, εαν σκοπός σας είναι να ταξιδέψετε σε μακρινούς προορισμούς με την οικογένειά σας, καλό είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές για να εξοικονομήσετε όσα χρήματα περισσότερο μπορέσετε.

Πως μπορείτε όμως να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισητήρια για την περίοδο των Χριστουγέννων;

Ξεκινήστε άμεσα την αναζήτηση!

Ναι, καλά διαβάσατε! Δεν έχει σημασία που είμαστε 3 μήνες πριν τα Χριστούγεννα, ξεκινήστε άμεσα και γρήγορα τις διαδικασίες του ταξιδιού σας. Αναζητήστε στο διαδίκτυο αεροπορικά εισητήρια καθώς και πακέτα ταξιδίου. Ψάξτε σε αρκετές αεροπορικές εταιρείες και σε αρκετές ιστοσελίδες. Αυτές τις ημέρες, τώρα που είναι ακόμα νωρίς, μπορείτε να πετύχετε κάποιες αρκετές καλές προσφορές!

Δείτε εναλλακτικές διαδρομές

Εαν έχετε αποφασίσει το μέρος που θα επισκεφθείτε, τότε κοιτάξτε όλες τις διαθέσιμες διαδρομές – όχι μόνο τις απευθείας αλλά κι αυτές που περιλαμβάνουν ενδιάμεσες στάσεις σε άλλες πόλεις. Είναι πολύ πιθανόν δρομολόγια με ενδιάμεσους σταθμούς να βγαίνουν πιο οικονομικά απ’οτι μια απευθείας πτήση. Εαν δεν έχει πολύ ώρα αναμονή είναι κάτι που θα το βρείτε ενδιαφέρον! Μπορείτε επίσης στη πόλη-σταθμός να επισκεφθείτε το κέντρο, να γνωρίσετε μια ακόμα καινούργια πόλη,κ.ο.κ.

Αναζητήστε διαφορετικές εταιρείες

Ψάξτε όλες τις εταιρείες που κάνουν το δρομολόγιο που επιθυμείτε. Αρκετές φορές τα αεροπορικά εισιτήρια με την Ryanair είναι αρκετά ακριβότερα από άλλες εταιρείες. Έχοντας κατά νου ότι η Ryanair είναι μια φθηνή εταιρεία, δεν αναζητούμε άλλες εταιρείες και στρεφόμαστε απευθείας σ’αυτήν. Προσοχή, αυτό δε σημαίνει ότι τις περισσότερες φορές δεν προσφέρε τα φθηνότερα εισιτήρια!

Αναζητήστε στο ίντερνετ

Η αναζήτηση για τα πιο φθηνά αεροπορικά εισητήρια είναι καλό να ξεκινήσει αλλά και να παραμείνει στο διαδίκτυο. Όλες οι ιστοσελίδες που προσφέρουν αεροπορικούς ναύλους θα σας προσφέρουν χαμηλότερες τιμές απ’οτι τα ταξιδιωτικά γραφεία. Επίσης δεν θα έχουν κρυφές χρεώσεις όπως εκτυπώσεις εισιτηρίων, διαχειριστικά έξοδα,κτλ.

Δείτε για διαφορετική πόλη αναχώρησης

Μπορεί εσείς να διαμένετε στην Θεσσαλονίκη, όμως η Αθήνα προσφέρει πολλές περισσότερες επιλογές και δρομολόγια για πόλεις εξωτερικού. Έτσι μπορείτε να βρείτε ένα πολύ φθηνό δρομολόγιο από την Αθήνα για την πόλη που σας ενδιαφέρει. Εξάλλου τα αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Θεσσαλονίκη πλέον είναι πολύ οικονομικά και η πτήση μόλις 30΄ – οπότε γιατί να μην το ψάξετε;

Κλείστε όσο πιο νωρίς!

Όσο πιο νωρίς κάνετε την κράτησή σας, τόσο πιο όφελος θα έχετε! Αναζητήστε σήμερα κιόλας για τα δικά σας φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, για το ταξίδι των Χριστουγέννων και βγείτε κερδισμένοι από τις χαμηλές τιμές που θα πετύχετε!

Το travelo.gr προσφέρει πολύ χαμηλούς ναύλους σε όλα τα αεροπορικά εισιτήρια – ξεκινήστε την αναζήτησή σας από εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *