Πως θα βρείτε προσφορές για τις καλοκαιρινές σας διακοπές

various 0 Comments

Πως θα βρείτε προσφορές για τις καλοκαιρινές σας διακοπές

 

Αυτή η περίοδος μετά το Πάσχα είναι μια ενδιάμεση εποχή που οι περισσότεροι άνθρωποι σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

 

Ξεκινάνε την αναζήτηση προορισμού, τον πιο φθηνό τρόπο μετακίνησης και φυσικά την εύρεση ξενοδοχείου.

 

Μέσα σε όλα αυτά όμως, οι εταιρείες που εμπλέκονται στον χώρο του τουρισμού προσπαθούν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες, κάνοντας σπουδαίες προσφορές και προσφέροντας ελκυστικά πακέτα στους ταξιδιώτες.

 

Ποιες εταιρείες όμως θα έχουν προσφορές για το ερχόμενο καλοκαίρι; Πως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα;

 

Προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια

 

Το αεροπλάνο είναι ένα από τα μέσα με την μεγαλύτερη ζήτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές. Τα αεροπορικά εισιτήρια όμως αυτήν την περίοδο είναι ιδιαίτερα ακριβά κι αυτό διότι η ζήτηση είναι σε αυξημένα επίπεδα.

 

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν έξυπνες προσφορές. Με την σωστή αναζήτηση και τους σωστούς συνεργάτες θα βρείτε αεροπορικά εισιτήρια σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

 

Από που κλείνουμε αεροπορικά εισιτήρια:

 

Νο1 site για αεροπορικά εισιτήρια είναι η airtickets. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εταιρεία σε αεροπορικά airtickets στην Ελλάδα και όχι μόνο. Έχει ίσως τις καλύτερες τιμές της αγοράς ενώ προσφέρει ελκυστικά συνδυαστικά πακέτα όπως ξενοδοχείο, κράτηση ξενοδοχείου καθώς και ενοικίαση αυτοκινήτου.

 

Η ιστοσελίδα για να κάνετε κράτηση φθηνά αεροπορικά airtickets είναι εδώ και μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις τρέχουσες προσφορές τόσο σε airtickets όσο και στις υπόλοιπες υπηρεσίες ταξιδιού.

 

Μην ξεχνάτε πως οι τιμές στα αεροπορικά airtickets μεταβάλλονται συνεχώς – αυτό σημαίνει πως μια χαμηλή τιμή σήμερα, αύριο μπορεί να έχει αλλάξει αρκετά προς τα πάνω. Μη χάνετε χρόνο και κάντε άμεσα κράτηση για το δικό σας επόμενο ταξίδι!

 

Κράτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια

 

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια έχουν ιδιαίτερη ζήτηση κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, αντάξια αυτών των αεροπορικών, κι αυτό διότι η μεγαλύτερη μάζα τουριστών κατευθύνεται προς τα πανέμορφα νησιά μας. Συνήθως οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι φιξ – δηλαδή προκαθορισμένες από την αρχή της σεζόν.

 

Υπάρχουν όμως κάποιες συνδυαστικές προσφορές που μπορούν να ρίξουν το κόστος ακόμα και στο μισό της τιμής!

 

Για παράδειγμα η Cosmote με το deals 4 you προσφέρει 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Hellenic Sea Ways – στην ουσία προσφέρει δωρεάν την επιστροφή!

Το θετικό στην προσφορά είναι ότι καλύπτεται πέρα από τον ταξιδιώτη και το αμάξι!

 

Εκμεταλλευτείτε την καταπληκτική προσφορά του Cosmote Deals 4 You και εξοικονομήστε 50% στα ναύλα του πλοίου!

 

Προσφορές σε ταξιδιωτικά πακέτα

 

Αν δεν θέλετε να οργανώσετε μόνος τις διακοπές σας και θέλετε να τα βρείτε όλα έτοιμα, τότε ένα ταξιδιωτικό γραφείο θα λύσει όλα σας τα προβλήματα.

 

Εσείς απλά επιλέξτε προορισμό ή ακούστε τι έχει να προτείνει το γραφείο, ανάλογα τον διαθέσιμο προϋπολογισμό σας.

 

Το ταξιδιωτικό γραφείο θα σας αναλύσει τα υπέρ και τα κατά του κάθε προορισμού, το μέσο μεταφοράς, τα ξενοδοχεία διαμονής καθώς και το ενδεδειγμένο budget που θα χρειαστείτε για τις ημέρες διαμονής σας εκεί – καθώς κάθε μέρος έχει διαφορετικό κόστος ζωής.

 

Αν πάλι δεν εμπιστεύεστε τα ταξιδιωτικά γραφεία και θέλετε να βρείτε πληροφορίες στο διαδίκτυο, το ίντερνετ είναι γεμάτο με ταξιδιωτικές ιστοσελίδες.

 

Θέλει μεγάλη προσοχή σ’αυτά που διαβάζετε γιατί αρκετές φορές γράφοντας μεγάλες ανακρίβειες.

 

Εμπιστευτείτε μόνο ταξιδιωτικές ιστοσελίδες με κύρος και αρκετά χρόνια στον χώρο του τουρισμού.

 

Ένα τέτοιο έμπιστο παράδειγμα ιστοσελίδας είναι το TRAVELO όπου προσφέρει ταξιδιωτικούς οδηγούς, προτάσεις διακοπών καθώς και φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς όλους τους προορισμούς.

 

Εκεί θα βρείτε όλες σας τις απαντήσεις σχετικά με το επόμενό σας ταξίδι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *